Kalenderoverzicht 2022

Kalendergigant introduceert duurzame meermaands kalenders in ECO+ uitvoering. Op FSC recycled papier en karton. Uniek in Nederland.

De 1-maandskalender is een unieke kalender met 1 kalenderblok à 12 maanden met daaronder het gehele kalenderjaar. 

De 3-maandskalender garandeert dagelijks gebruik. Ideaal voor een kantooromgeving. Volop ruimte beschikbaar voor uw “eigen” indruk.

Ideaal als het belangrijk is om vooral verder vooruit te kunnen kijken. Deze is zeer gewild in de logistieke, financiële en medische sector.

Een 5-maandskalender waarbij u altijd één maand terug en maar liefst 3 maanden vooruit kunt kijken. Bijzonder onder de meermaandskalenders.

De 6-maandskalender is een unieke meermaands kalender. Ideaal voor een kantooromgeving. Met veel ruimte en mogelijkheden voor uw “eigen” indruk.

Een 7-maandskalender waarbij u één maand terug en maar liefst 5 maanden vooruit kunt kijken. Uniek in de Nederlandse kalenderproductie.

De bureaukalender heeft een enorm hoge promotionele waarde. Uw firmanaam 365 dagen zichtbaar op het bureau van uw relatie! 

De week/schild kalender is een ‘evergreen’ onder de kalenders. Populair en uitgevoerd als scheur-kalender of omlegweekkalender.

Van alle kalenders die u op Kalendergigant.nl kunt vinden is de maandkalender het meest persoonlijke eindejaarsgeschenk.

Neutrale kalenders voor eigen gebruik of om weg te geven. Als 3- en 4-maandskalenders verkrijgbaar. Voor aan de muur of op het bureau.

Efficiënt werken zonder veel tijd kwijt te zijn aan het opzoeken van bepaalde datums? Maak gebruik van een jaarkalender 2022

Met je eigen wijn- of champagnedoos maak je van een traditioneel relatiegeschenk echt iets bijzonders. Laat een unieke indruk achter.

Nieuw bij Kalendergigant. Handige zelfklevende notitiebriefjes. Verkrijgbaar in meerdere handige uitvoeringen met ‘eigen’ bedrukking.

Burokalenders in driehoek- en piramidevorm, memoboxen en Things-To-Do boeken. Kalendergigant produceert alles zelf in Schiedam.

De bureaulegger is een origineel en erg gewild relatiegeschenk. Zeer geschikt als weggever voor bedrijven, jouw bedrijf het hele jaar in beeld.

Het nieuwste product van Kalendergigant is het notitieboek. Verkrijgbaar in meerdere handige uitvoeringen met ‘eigen’ omslag.

Origineel en functioneel relatiegeschenk . Handige notitiebloks in meerdere originele uitvoeringen met ‘eigen’ bedrukking.

Over Kalendergigant

Kalendergigant is nog één van de weinige echte kalenderproducenten in Nederland. Met een zeer uitgebreid aanbod aan kalenders in vele uitvoeringen die geheel in eigen productie in Schiedam worden geproduceerd. Kalendergigant is specialist in kalenders en uniek in ‘specials’ en gepersonaliseerde kalenders, zowel in tekst- als met beeldpersonalisatie.

Kleine of grote oplagen, wij staan er klaar voor.

Stuur mij de nieuwe kalenderbrochure 2022

Uitgelichte producten

In de shop of brochure

Zoeken...