1-maandskalenders

De 1-maandskalender is een unieke kalender met 1 kalenderblok à 12 maanden met daaronder het gehele kalenderjaar. Een ruim oppervlak is beschikbaar voor uw “eigen” indruk. In één oogopslag het gehele kalenderjaar in beeld bij uw klanten en prospects.

6-maandskalender

De 6-maandskalender is een unieke meermaands kalender. Ideaal voor een kantooromgeving. Met heel veel ruimte en mogelijkheden voor uw “eigen” indruk. Zo kunt u uw logo en bedrijfsgegevens met gemak kwijt.

Kubusblokken

Origineel en functioneel relatiegeschenk toegevoegd aan het productengamma van Kalendergigant zijn de kubusblokken. Handige notitiebloks in meerdere originele uitvoeringen met ‘eigen’ bedrukking.

7-maandskalender

Een 7-maandskalender waarbij u één maand terug en maar liefst 5 maanden vooruit kunt kijken. Het summum onder de meermaandskalenders met nog meer overzicht in één oogopslag. Uniek in de Nederlandse kalenderproductie.

Neutrale kalenders

Neutrale kalenders voor eigen gebruik of om weg te geven. Verschillende 3- en 4-maandskalenders verkrijgbaar. Voor aan de muur of op het bureau. En vanaf 1 exemplaar te koop in onze webshop. Vandaag besteld = morgen in huis!

Maatwerk kalenders

Ondanks ons enorm gevarieerde kalenderaanbod is het natuurlijk mogelijk dat u net even iets anders wilt hebben. En dat is uiteraard geen probleem. Kalendergigant maakt kalenders in iedere grootte en in iedere uitvoering.

Notitieboeken

Het nieuwste product van Kalendergigant is het notitieboek. Uit onderzoek blijkt dat men in deze digitale tijd nog steeds graag gebruik maakt van geschreven info. Verkrijgbaar in meerdere handige uitvoeringen met ‘eigen’ omslag.

5-maandskalender

Een 5-maandskalender waarbij u altijd één maand terug en maar liefst 3 maanden vooruit kunt kijken. Ook deze kalender is zeer gewild in de logistieke, financiële en medische sector. Het summum onder de meermaandskalenders.

Jaarkalenders/planners

Wilt u in één keer het hele jaar zien, dan zijn onze jaarkalenders het meest geschikt. In meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Eventueel af te werken met een ophangbaget. Ook per stuk in onze webshop te bestellen.

Specials

Naast de reguliere kalenders levert Kalendergigant ook ‘specials’ als de vouwkalender, de piramidekalender en de CD-kalender. Andere populaire en originele weggevers zijn de Memobox en het Things-To-Do boek.

Maandkalenders

Van alle kalenders die u op Kalendergigant.nl kunt vinden is de maandkalender het meest persoonlijke eindejaarsgeschenk. Deze maandkalender kunnen we op maat, in elk formaat, huisstijl en uitvoering, voor u maken.

Week-schildkalenders

De week/schild kalender blijft een ‘evergreen’ onder de kalenders. Enorm populair en uitgevoerd als scheurkalender of omlegweekkalender. Wilt u de week beginnen op maandag of op zondag? En natuurlijk makkelijk te verzenden.

Bureauleggers

De bureaulegger is een origineel en erg gewild relatiegeschenk. Zeer geschikt als weggever voor bedrijven, uw bedrijf ligt tenslotte het hele jaar op het bureau van uw relatie. NIEUW! de mini-bureaulegger, klein in formaat, groot in efficiency.

Bureaukalenders

De bureaukalender heeft een enorm hoge promotionele waarde. Uw firmanaam 365 dagen zichtbaar op het bureau van uw relatie! Van originele driehoekige vouwkalender of piramidekalender tot handige Wire-O bureaukalender.

4-maandskalenders

De 4-maandskalender is ideaal voor branches waar het belangrijk is om vooral verder vooruit te kunnen kijken. Zeer gewild in de logistieke, financiële en medische sector. Zelfs deze grote kalendermaat kunt u per post versturen.

3-maandskalenders

De 3-maandskalender garandeert dagelijks gebruik. Ideaal voor een kantooromgeving. Een ruim oppervlak is beschikbaar voor uw “eigen” indruk. Zo kunt u uw logo en bedrijfsgegevens met gemak kwijt. Ook neutraal verkrijgbaar in onze webshop.