Unieke kalenders

Wat kan Kalendergigant voor je doen?

Je eigen ‘special’ kalender maken

Een kalender kan geheel naar eigen idee of samen met Kalendergigant samengesteld worden. Wellicht heb je zelf de nodige know-how van grafische vormgeving of werk je samen met je vormgever of reclamebureau? Bij kalendergigant staat een groep vormgevers en technisch dtp-ers klaar om uw bestanden aan te passen, te checken en correct te verwerken.

Kalendergigant heeft natuurlijk ook een eigen ontwerpafdeling. Met jouw bestanden of gegevens maken we de beste persoonlijke kalender voor jouw bedrijf. Laat je verrassen door onze ideeën en originaliteit!

Een ‘special’ kalender is altijd zéér klantspecifiek en daarom neemt één van onze accountmanagers altijd telefonisch contact met u op. Zo kunnen wij jou het beste advies geven en een duidelijke offerte.

Mogelijkheden voor speciale kalenders

Kalendergigant maakt ‘special’ kalenders in alle soorten en maten. Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Denk dan bijvoorbeeld aan speciale stanzing of toch glans- of matlaminaat op jouw kalenders? Een gepersonaliseerd dekblad of de hele kalender gepersonaliseerd? Of een kalender met actiepagina’s om je doelgroep nog meer naar je toe te trekken? Enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Kalendergigant voor jou heeft.

Zoeken...